Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kaviar av torskerogn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgrogn
1sssalt
2tsfarin
1dlolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kaviar av torskerogn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier210,872 358,37Kcal
Protein19,96223,23gram
Karbohydrat2,0923,37gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett13,63152,44gram
Mettet fett1,3014,54gram
Salt1,9621,93gram
Pris på oppskriftenKr 14,87Kr 166,31Kroner
Hele oppskriften veier1 118 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll og tørk rognen. Strø på en blanding av salt og sukker. La den ligge kjølig 1-2 døgn.

Skrap rognen ut av hinnen og rør den sammen med olje. Smak om det er behov for mer salt. Liten rogn som det er vanskelig å skrape av hinnen kan moses gjennom en sikt.

Fyll kaviaren på små glass. Hell litt oje over og skru tett til. Oppbevar kaviaren mørkt og kjølig. Da kan den holde 2-3 uker. For lengre tids oppbevaring må den dypfryses.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11522)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.