Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kaviar av torskerogn fra Kåfjord




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgrogn
2ssfinsalt
2dlmatolje
0,5ssrøyksyreIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1sssukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kaviar av torskerogn fra Kåfjord med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier228,412 832,28Kcal
Protein17,58217,99gram
Karbohydrat1,6119,96gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett16,85208,94gram
Mettet fett0,485,95gram
Salt3,3942,05gram
Pris på oppskriftenKr 10,85Kr 134,54Kroner
Hele oppskriften veier1 240 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rognen befries fra alt skinn og saltet røres godt inn i rogna. La det stå i 24 timer (lengre hvis man vil ha litt saltere kaviar). Tilsett så olje, røyksyre og sukker. Smak om det er nok salt. Rør kaviaren godt så den blir luftig. Fyll den på små glass e.l. Hell litt matolje på toppen av hvert glass. Da kan den oppbevares lenge.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19076)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.