Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kaviar av torskerogn fra Nordreisa




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgrogn:
100grsalt
1sssukker
0,5tssalpeterIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kaviar av torskerogn fra Nordreisa med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108,311 213,07Kcal
Protein19,46217,95gram
Karbohydrat1,7920,05gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett2,5929,01gram
Mettet fett0,546,05gram
Salt9,02101,00gram
Pris på oppskriftenKr 11,65Kr 130,48Kroner
Hele oppskriften veier1 120 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fin torskerogn vaskes og tørkes, gnies inn med salt, saltpeter og sukker. Ligge i lake i et døgn, ta lake godt av. Heng den til røking 4-6 timer. Når de er røyket, lar vi den henge et døgn. Skrap rogna ut av skinnet, gni den fin og tilsett pr. kg. 1 1/2-2 dl olje, litt hvitpepper, hummerfarge. Hvis en vil kan en godt blande majones i like før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19075)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.