Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kaviarsaus til bakt potet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlcrème fraîche
Ca 60grsteinbitrogn
0,5dlfinhakket purre eller vårløk
Grovkvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kaviarsaus til bakt potet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier279,56255,10Kcal
Protein4,904,47gram
Karbohydrat2,482,26gram
Kostfiber0,100,09gram
Fett27,7625,33gram
Mettet fett17,2715,76gram
Salt0,080,07gram
Pris på oppskriftenKr 9,05Kr 8,26Kroner
Hele oppskriften veier365 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland ingrediensene og smak til med pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17366)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Urtesaus.Urtesaus.
Denne retten har 141,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.