Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kengurugryde med ingefær




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stk filetKengurufileter
Ca 2,5tsfriskrevet ingefær,
2sshakket frisk koriander,
2dltørr sherry og
100grrosiner
200grchampignon i skiver og
3stang(stenger)bladselleri


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kengurugryde med ingefær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93,44319,70Kcal
Protein14,5249,68gram
Karbohydrat4,9316,87gram
Kostfiber0,411,40gram
Fett0,200,68gram
Mettet fett0,070,24gram
Alkohol1,86 %
Salt0,080,26gram
Pris på oppskriftenKr 22,52Kr 77,05Kroner
Hele oppskriften veier1 711 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kengurufileter ut i terninger - Hell olje, friskrevet ingefær, hakket frisk koriander, tørr sherry og rosiner over kjøttet - La det trekke et par timer i kjøleskap og vend med jevne mellemrum.

Ta kjøttet opp og brun det i en gryte med champignon i skiver og bladselleri i terninger.
Hell laken over og kok ned.
Smak til med salt og pepper og servér med løse ris

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 19295)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.