Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kesampai med appelsin og pinjekjerner



Kesampai med appelsin og pinjekjerner oppskrift.
Fotograf: Melk.no
En lett og frisk avslutning på et godt måltid, eller kanskje bare noe godt til kaffen?

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grhavregryn
2sssukker
100grhvetemel
125grsmør
2ssvann

Fyll:

280grkesam original, 8 % original
70grkesam vanilje, 7,4 %
4ssmatfløte
3stkegg
150grsukker
1stkappelsin , revet skall
50grpinjekjerner


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kesampai med appelsin og pinjekjerner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier274,623 334,77277,90Kcal
Protein5,8170,555,88gram
Karbohydrat26,68323,9827,00gram
Kostfiber1,0512,751,06gram
Fett15,84192,3516,03gram
Mettet fett7,8695,457,95gram
Salt0,212,570,21gram
Pris på oppskriftenKr 5,58Kr 67,76Kr 5,65.-
Hele oppskriften veier1 214 totalt1 214 pr porsj101 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Ha havregryn og sukker i foodprosessoren og kjør grynene til de er blitt til mel. Ha i hvetemel, smør i tynne skiver (bruk en ostehøvel) og vann. Kjør deigen i ca 10 - 15 sekunder til den får en finkornet konsistens. Får du ikke samlet den, må du tilsette litt ekstra vann.
Press deigen forsiktig sammen, til en flat runding. Legg deigen i en plastpose og sett den kaldt i minimum 30 minutter.
Kjevle deigen ut på et melet bakebord, og kle en springform eller paiform - 26 cm i diameter. Prikk bunnene med en gaffel, og sett den kaldt i ytterlige 30 minutter. Forstek paibunnen i ovnen ved 190 ºC i 15 minutter.
Visp kesam, fløte, egg, sukker og finhakket appelsinskall sammen i en bolle. Hell fyllet i paibunnen, og dryss pinjekjernene over.
Demp varmen i ovnen til 160 ºC, og stek paien til fyllet er stivnet, ca 35 minutter. Avkjøl paien, og ta den ut av formen.
Pynt med bær eller frukt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30614)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mascarpone terte.Mascarpone terte.
Denne retten har 203,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kesampai med appelsin og pinjekjerner.Kesampai med appelsin og pinjekjerner.
Denne retten har 274,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dessertostepai.Dessertostepai.
Denne retten har 273,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.