Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kinakålruletter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Med grove "smakspølser"

8blad(er)fra kinakål
Ca 6stkgrove, smaksrike pølser

Tomatsaus

Ca 500grflådde godt modne tomater eller 1 boks hermetiske tomater
1stkløk
2ssolivenolje
Ca 1,5feddhvitløk
Ca 2dlkraft /buljong
salt og pepper
Ca 0,5tssukker
rikelig med frisk hakket basilikum oregano eller persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kinakålruletter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105,15366,16Kcal
Protein4,6916,33gram
Karbohydrat3,6312,64gram
Kostfiber0,792,75gram
Fett7,8127,20gram
Mettet fett0,220,77gram
Salt0,160,57gram
Pris på oppskriftenKr 7,17Kr 24,97Kroner
Hele oppskriften veier1 393 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp saltet vann i en vid panne med kanter, legg i kinakålbladene og la dem trekke i 2-3 min.
Ta dem opp og legg dem i kaldt vann. Rask avkjøling gjør at de beholder den grønne fargen. Behold kokevannet, det skal brukes til å trekke kinakålrullettene i. Skjær av den tykke midtstilken så bladene blir litt tynnere.

Del pølser i passende porsjonsbiter, legg en pølsebit på hvert kålblad. Brett kålen rundt pølsen, knyt eventuelt rundt med bomullsgarn, fest sammen med en tannstikker eller legg tett i tett ien panne med høye kanter, hell over kokevannet til det så vidt dekker kinakålrullettene, kok opp og la dem trekke i 6-8 min. Server med kokte poteter og tomatsaus.

Tomatsaus
Skjær ut stilkfestet på flådde tomater. Grovhakk tomatene og løken. Varm oljen i en vid jerngryte, surr løken til den er blank. Tilsett finhakket hvitløk, tomater, salt, sukker og pepper. Hell i litt kraft/buljong til passe konsistens, etterfyll under koking. Kok opp og la trekke uten lokk i 20 -30 min til tomatene er kokt godt sammen. Tilsett friske urter de siste 5-6 min.
Mos til en glatt saus med stavmikser eller i en foodprocessor. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt sukker for å fremheve tomatsmaken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 28585)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pølser med ramsløkaïoli.Pølser med ramsløkaïoli.
Denne retten har 182,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pølse i nudler.Pølse i nudler.
Denne retten har 132,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Medisterpølse med rotmos.Medisterpølse med rotmos.
Denne retten har 121,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.