Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kinesisk kalv i karry




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grløk
25grchilipepper
1,25kgkalvekjøtt i terninger
1,5sskarri
2dlsherry, tørr
1dlolje
5feddhvitløk
2dlhønsebuljong

Tilbehør:

10porsjon(er)jasminris


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kinesisk kalv i karry med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier169,75465,20Kcal
Protein11,7632,23gram
Karbohydrat17,2047,14gram
Kostfiber0,521,43gram
Fett5,1914,22gram
Mettet fett0,802,19gram
Alkohol0,88 %
Salt0,120,34gram
Pris på oppskriftenKr 11,91Kr 32,64Kroner
Hele oppskriften veier2 741 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Løk og chilipepper skjæres i tynne skiver og blandes sammen med kjøttet, sherry og karry. Dekk med film og sett blandingen på kjøl og la det trekke 2 timer.

Varm oljen opp i en gryte. Tilsett skiver av hvitløk, kjøtt og grønnsaker. Hurtigstek det hele ved sterk varme. Tilsett buljong og la retten koke et par minutter

Server kokte ris til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 23238)
Kategori: Wok
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.