Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kinesisk pepperbiff




Hval med et touch av Kina

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grhvalkjøtt i strimler

Marinade

1dlSolsikkeoljeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sspepper sort, nykvernet

Saus

0,5dlrødvin evt. 1-2 ss. rødvinseddik
0,5literbuljong/kraft.
5sssoyasaus
2ssmaisenamel

Tilbehør

1stkløk evt. 5–6 sjalottløk i strimler
0,5stkrød paprika i strimler
1stkgulrot i strimler
100grvannkastanjer i strimler
4porsjon(er)ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kinesisk pepperbiff med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102,07484,97Kcal
Protein9,9547,28gram
Karbohydrat12,7160,39gram
Kostfiber0,733,47gram
Fett0,894,23gram
Mettet fett0,170,81gram
Alkohol0,28 %
Salt1,115,26gram
Pris på oppskriftenKr 8,48Kr 40,29Kroner
Hele oppskriften veier1 901 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1) Ha kjøttet i en bolle, strø godt med pepper over og vend det inn. Hell over solsikkeolje til kjøttet er godt dekket. Sett det i kjøleskapet. Vend kjøttet 3–4 ganger mens det marineres. Ta ut kjøttet 1 times tid før steking, slik at det blir temperert.

2) Stek grønnsakene kjapt i litt olje mens du rører hele tiden. Begynn med den grønnsaktypen som trenger lengst steketid, dvs. gulrot. Fortsett med paprika, løk og vannkastanjer. Ta opp grønnsakene.

3) Stek kjøttet i varm wok (biter på ca. 100 g om gangen) i 30–40 sek.

4) Kok ut woken med rødvin eller eddik og litt vann. Rør sammen de andre ingrediensene til sausen og gi dem et oppkok i woken. Tilsett kjøttet og grønnsakene og gi det hele et oppkok. Smak til med pepper og soyasaus.

Servér med ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hvalbiff
(Intern: 19790)
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hval wok 3.Hval wok 3.
Denne retten har 130,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hval i wok.Hval i wok.
Denne retten har 125,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Wok-hval 3.Wok-hval 3.
Denne retten har 59,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.