Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kinesisk sesam kylling(sesame chicken)



Kinesisk sesam kylling(sesame chicken) oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Denne er ganske enkel. Og jeg kunne tenke meg at for eksempel noen wokgrønnsaker ved siden av passer fint. Kyllingbitene er bare nydelige.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkkyllingbryst i terninger

Marinade

2sslys soyasaus
1ssmatvin
2tssesamolje
2sshvetemel
2ssmaisenna
2ssvann
0,25tsbakepulver
1tsmatolje

Sausen

0,5dlkyllingkraft
0,3dlvineddik
2ssmaisenna med litt vann
2ssmørk soyasaus
1sssesamolje
0,5ssbrunt sukker eller honning
1tschilipasta ++ etter smak
2feddhvitløk knust
1tsfersk ingefær som er raspet
2sssesamfrø som er ristet i stekepannen for 2 min
0olje til fritering
4porsjon(er)jasminris
50gr(frityrolje, mengden som tas opp av kyllingen og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Sesam
Soya
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kinesisk sesam kylling(sesame chicken) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier220,64809,01Kcal
Protein13,6149,90gram
Karbohydrat22,8083,60gram
Kostfiber0,341,25gram
Fett8,1829,99gram
Mettet fett1,786,53gram
Alkohol0,10 %
Salt1,104,03gram
Pris på oppskriftenKr 8,51Kr 31,20Kroner
Hele oppskriften veier1 100 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Først rist sesamfrøene i pannen og sett til side.
Miks marinaden og legg i kyllingbitene. La ligge for 30 minutter. La de renne av før fritering.

Sausen:
Miks alt sammen. Kok dette opp i en liten gryte. Rør godt. Skru ned varmen og la det stå varmt mens du gjør ferdig det andre.

Varm opp oljen, og bruk gjerne en frityrkoker. Friter kyllingbitene i små porsjoner til de er gyldenbrune. Tørk av på kjøkkenpapir. Gjenta med alle bitene.

Kok så opp sausen du lagde og hell den over de friterte kyllingbitene. Rør sammen og dryss med sesamfrø. Server med ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31917)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Kina

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kinesisk sesam kylling(sesame chicken).Kinesisk sesam kylling(sesame chicken).
Denne retten har 220,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tempurastekt kyllingfilet.Tempurastekt kyllingfilet.
Denne retten har 169,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Filipinsk Tao Chicken.Filipinsk Tao Chicken.
Denne retten har 201,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.