Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kinesiske andegafler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkandebryst uten skinn
3stkvårløk i 5 cm stykker, skåret i tynne strimler på langs
10cmagurk, skrelt uten frø, i 5 cm biter og strimlet på langs

Marinade:

2sssoyasaus
2sstørr sherry
1sssukker
2stkhele stjerneanis
5cmfrisk ingefær, hakket
4ssplommesausIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kinesiske andegafler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier94,68583,2848,61Kcal
Protein9,5758,964,91gram
Karbohydrat5,5334,072,84gram
Kostfiber0,482,960,25gram
Fett3,2920,271,69gram
Alkohol0,53 %3,270,27gram
Mettet fett1,006,160,51gram
Salt1,026,280,52gram
Pris på oppskriftenKr 22,00Kr 135,53Kr 11,29.-
Hele oppskriften veier616 totalt616 pr porsj51 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stk

Ha marinadeingrediensene i en liten teflonpanne. Varm opp til kokepunktet.

Ha i andebrystet og la det surre forsiktig i 6 minutter på hver side. Ta det av varmen, dekk til og avkjøl. Skjær kjøttet i tynne skiver på tvers. Ta vare på marinaden.

Legg skivene utover, legg på noen strimler vårløk og agurk og rull tett sammen til porsjonsstykker. Træ dem på gaflene eller legg dem i skjeene. Drypp over litt av marinaden og server.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7993)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.