Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kinesiske kjøttboller 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkgulrot,
1stkløk,
1stkgrønn paprika,
1stang(stenger)stilk selleri,
2stktomater,
1ssolje,
1boks(er)kjøttboller,
1,5sssoyasaus,
2dlgrønnsakbuljong,
2tsmaisennamel,
0,25tsstøtt ingefær,
salt, pepper,
0,5pakkebønnespirer, persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Selleri
Soya
Spor-av-gluten
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kinesiske kjøttboller 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier85,59708,87Kcal
Protein5,3844,56gram
Karbohydrat5,0641,91gram
Kostfiber0,816,71gram
Fett4,6938,84gram
Mettet fett1,6513,67gram
Salt1,179,66gram
Pris på oppskriftenKr 5,25Kr 43,48Kroner
Hele oppskriften veier1 656 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell kraften fra kjøttbollene og la dem dryppe godt av. Vend kjøttbollene i 1/2 - 1 ss soyasaus blandet med ingefær og et dryss pepper i en bolle. La dem ligge i 10 - 15 minutter mens grønnsakene gjøres i stand. Rens og skjær grønnsakene i strimler.

Legg løk og gulrøtter i et fat med olje. Dekk med plastfolie eller lokk og sett fatet i mikrobølgeovnen 3 minutter på full effekt. Legg selleri, paprika og tomater i fatet. Lag en jevning av kald buljong, 1/2 - 1 ss soyasaus og maisennamel og hell den i fatet.

Sett den tildekket i 2 minutter på full effekt. Rør godt rundt i grønnsakene og ha i kjøttbollene. Sett fatet i ovnen igjen ca. 1 minutt. Vend bønnespirer i og la retten trekke 2 minutter klipp litt persille over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20041)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.