Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kinesiske pannekaker

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,7 poeng. 4,7 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 2,31 Kcal: 246,88 Fett: 7,18 gr Protein: 6,14 gr Karbo: 38,51 gr
Mettet fett: 1,04 gr Kostfiber: 1,83 gr Salt av natrium: 0,00 gr
Oppskriften har hatt 9296 lesere! 9296 lesere

Ingredienser

Porsjoner
185grhvetemel
1,25dlkokende vann
1sskaldt vann
2sssesamolje
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater62,39 prosent
Protein9,94 prosent
Fett26,17 prosent
Kostfiber1,48 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 7,95

Pris pr pannekaker

Kr 0,40
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pannekaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Kina
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 pannekaker

Ha melet i en mellomstor bolle, og hell gradvis på det kokende vannet. Rør inn vannet med en tresleiv. Ha deretter på det kalde vannet.

Så snart hendene dine kan tåle varmen, knas deigen på en lett melet overflate til den er smidig og myk. Dekk deigen med et fuktig klede eller plast, og la det hvile ca 30 minutter.

Rull så deigen ut på en lett melet overflate til en ca 30 cm lang pølse. Kutt den i 16-20 deler. Form hver del til en liten ball, og bruk håndflaten til å trykke den ned til du får en sirkel. Pensle så overflaten på hver leiv med sesamolje. Legg så leivene oppå hverandre, oljet side mot hverandre, til du har fått åtte leiver.

Bruk så en lett melet kjevle til å kjevle ut pannekaker som er så tynne at de nesten er gjennomsiktige.

Stek et par pannekaker av gangen på middels varme på en takke eller i panne gnidd inn med oljet papir til overflaten er glatt. Stek ca 1 minutt på hver side, eller til lysebrune bobler kommer frem. Ta vekk pannen og skill kakene fra hverandre mens de fortsatt er varme.

Legg på en asjett og dekk med aluminiumsfolie til du har stekt alle pannekakene.

Dersom du synes det er vanskelig å kjevle ut flere pannekaker på én gang og å steke doble pannekaker, kan du kjevle ut en og en, og steke en og en.

Pannekakene kan også lages på forhånd og oppbevares i en plastpose i kjøleskapet. For å varme dem opp, pakk dem i aluminiumsfolie og varm dem opp i ovnen på 175 C i 5 minutter.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Dessertpannekaker hos oss.Les mer om Lapper fra dansukker hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:13249



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen