Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kinesiske ribben




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgDådyrribben
2feddhvitløk
2sssøt soya
0,25tspepper
1tssalt
1sssennep, fransk
1ssbrun farin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Sennep
Soya
Spor-av-Peanøtter
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kinesiske ribben med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier103,35279,50Kcal
Protein20,3054,90gram
Karbohydrat2,446,60gram
Kostfiber0,030,08gram
Fett1,373,70gram
Mettet fett0,471,27gram
Salt1,383,72gram
Pris på oppskriftenKr 20,54Kr 55,55Kroner
Hele oppskriften veier1 082 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ribbenene krydres med hvitløk, søt soya og pepper og trekker med krydderene i ca. en time. Salt drysses på, og de stekes i ovnen ved 200°C i ca. 45 minutter. Farin og sennep smøres på.
Deretter settes det tilbake i ovnen og steker videre i ca. 15 minutter til kjøttet er mørt.

Serveringsforslag: Ris og mais.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23145)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.