Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebær i cognac




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1000grsyltekirsebær
600grsukker
5dlCognac


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kirsebær i cognac med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier188,103 950,10Kcal
Protein0,336,93gram
Karbohydrat33,10695,10gram
Kostfiber0,5210,92gram
Fett0,000,00gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol7,62 %
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 15,70Kr 329,70Kroner
Hele oppskriften veier2 100 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kirsebærene må være hele og uten flekker. De skylles, dryppes av og tørkes godt, før de legges i glass og rystes godt sammen.
Sukker og cognac røres sammen, til sukkeret er oppløst, og helles over kirsebærene. Bærene skal være helt dekket av laken.
Glasset eller krukken lukkes straks og settes mørkt og kjølig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26130)
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.