Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebær i rom




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1000grsylte-kirsebær
750grsukker
1dlrom
0,5tsAtamonpulver eller 1 ts. flytende Atamon


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kirsebær i rom med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier199,123 687,70Kcal
Protein0,387,04gram
Karbohydrat45,36840,07gram
Kostfiber0,5910,93gram
Fett0,000,00gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol2,14 %
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 7,49Kr 138,71Kroner
Hele oppskriften veier1 852 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bærene steines ut. Bær og sukker helles lagvis i en Atamonskyllet krukke/glass.
Rom og Atamon tilsettes. Krukken dekkes med et klede og settes kaldt/kjøleskap. Dagen etter siste omrøring lukkes krukken/glassene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26145)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.