Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebær muffins med fersken salat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkegg
90grsukker
125grsmør, smeltet
1,75dlmelk
100grkirsebær, hakket
75grmarsipan, revet
150grhvetemel
1,5tsbakepulver
2ssappelsinmarmelade
4stkferskner
Ca 5clGrand Marnier
Ca 1,5tsmelis
2dlCreme fraiche 18%


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kirsebær muffins med fersken salat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier211,84824,98Kcal
Protein3,2012,46gram
Karbohydrat22,5687,86gram
Kostfiber1,064,13gram
Fett11,1343,34gram
Mettet fett6,2124,18gram
Alkohol0,93 %
Salt0,271,06gram
Pris på oppskriftenKr 6,05Kr 23,56Kroner
Hele oppskriften veier1 558 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pisk egg og sukker til lett eggemasse. Pisk smør og deretter melk i.
Bland bakepulver i melet og sikt det i deigen under omrøring. Stein ut kirsebærene og hakk dem grovt.
Vend dem i massen med den revne marsipan. Fordel deigen i smurte muffinsformer.
Bak dem i forvarmet ovn ved 200ºC i ca. 25 min. Smelt appelsinmarmeladen i en gryte og press den gjennom ett dørslag.
Pensle de lunkne muffins med marmeladen og kjøl ned. Pynt evt. med kirsebær.
Del fersknene og fjern steinen.
Skjær dem i båter og vend dem i melis og Grand Marnier. Server muffins med ferskensalat og Creme fraiche.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26770)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Marsipangratinerte ferskener.Marsipangratinerte ferskener.
Denne retten har 269,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Peach Melba.Peach Melba.
Denne retten har 82,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskenterte med mandelkrem.Ferskenterte med mandelkrem.
Denne retten har 261,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskenpai 2.Ferskenpai 2.
Denne retten har 249,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fersken på nøttebunn med ”champagnesaus”.Fersken på nøttebunn med ”champagnesaus”.
Denne retten har 245,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.