Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebær/nøttesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
75grsukker
4sssnittede nøttekjerner
400grkirsebær (uten stener)
2tspotetmel
evt. Rom
konjakk eller brandy


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kirsebær/nøttesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier134,20172,18Kcal
Protein1,471,89gram
Karbohydrat23,0229,53gram
Kostfiber1,471,89gram
Fett3,704,75gram
Mettet fett0,270,35gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 7,30Kr 9,37Kroner
Hele oppskriften veier513 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha sukker i en panne over svak varme. Rør det til lys karamell. La nøttekjærnene få være med under onrøring et par minutter. Tilsett kirsebær og evt. saft (du kan også bruke hermetiske) oppi. Rør ut potetmel i 2 ss vann/saft. Gi sausen et raskt oppkok og rør inn jevningen. Smak evt. til med brennevin og la alt bli skikkelig gjennonvarmt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19524)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.