Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebær og yoghurtsuppe(B.AB.A)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grkirsebær uten steiner
3sssukker
3strimmelappelsinskall 2 cm brede
A og AB kan bruke sitronskall
2stkkryddernelliker
7,5dlvann
5dlyoghurt
1bunt(er)fersk mynte til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kirsebær og yoghurtsuppe(B.AB.A) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier45,95111,91Kcal
Protein1,453,53gram
Karbohydrat7,4818,22gram
Kostfiber0,842,05gram
Fett0,952,31gram
Mettet fett0,611,49gram
Salt0,030,08gram
Pris på oppskriftenKr 4,25Kr 10,35Kroner
Hele oppskriften veier1 948 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt unntatt yoghurt og mynte. Kok opp og surr i 8-10 minutter eller til frukten er mør. Ta vekk hel nellikne og mos kirsebærne. Kjøl ned og rør inn yoghurt. Pynt med frisk mynte.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Blodtypediettens kokebok
(Intern: 14360)
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Blodtypediett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.