Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebær sorbet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
900grfrosne kirsebær
300grrørsukker
0,5stang(stenger)vanilje
litt sitronsaft


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kirsebær sorbet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier130,68313,75Kcal
Protein0,521,25gram
Karbohydrat31,7476,20gram
Kostfiber0,821,97gram
Fett0,000,00gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 7,16Kr 17,19Kroner
Hele oppskriften veier1 200 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kirsebærene halveres og steines ut. Sukker, øl og vanilje kokes sammen og reduseres til sirup-konsistens.

Sukker, kirsebær og vanilje puttes i skål og varmes opp over vannbad til sukkeret er oppløst og væsken fra kirsebærene er trukket ut. Væsken siktes fra og smakes til med sitronsaft. Røres på ismaskin og settes på frys.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26151)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frossen yoghurt med kirsebær.Frossen yoghurt med kirsebær.
Denne retten har 102,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.