Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebær-terte 3




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
75grsmør
100grsukker
200grhvetemel
1stkeggeplomme
200grfriske moreller/kirsebær
sukker etter smak
4ssPortvin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kirsebær-terte 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier292,921 865,90233,24Kcal
Protein4,3127,453,43gram
Karbohydrat41,84266,5233,32gram
Kostfiber1,418,981,12gram
Fett10,8969,378,67gram
Alkohol1,07 %6,820,85gram
Mettet fett6,5141,475,18gram
Salt0,161,010,13gram
Pris på oppskriftenKr 5,92Kr 37,71Kr 4,71.-
Hele oppskriften veier637 totalt637 pr porsj80 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Rør sammen deigen og putt den i en smurt terteform og bak den i ca 12 minutter avhengig av ovn, (f.eks. 180 grader i varmluftsovn.) Bunnen skal være lysebrun og ferdigbakt, men stadig litt bløt. Den stivner når den kjøler ned.
Sten ut kirsebærene. Har du mikroovn kan de tilberedes som følger. Legg dem i en tallerken, dryss et lag sukker på etter smak, og sett dem i mikroovnen. Gi dem to-tre minutter, hvor du tar dem ut og rører litt i dem en gang i mellom. De blir kokt i deres egen saft. Når de er kokt bløte, uten å være kokt i stykker, tas de ut og settes til avkjøling.
De kan også kokes i en kasserolle med en ss vann i bunnen på laveste varme. Vent med sukkeret til de er kokt møre. Avkjøles.
Portvinen tilsettes og bærmassen helles på tertebunnen. Skal helst stå ½time før servering.

Tips:
Kan serveres med litt krem, eller et godt stykker vaniljeis som tilbehør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26157)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 289,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.