Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærcoulis




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grkirsebær, friske eller hermetiske, uten steiner
4ssvann, eller lake fra kirsebærene
3ssappelsinsaft
1sssitronsaft
2sssukker


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kirsebærcoulis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier73,80278,96Kcal
Protein0,542,04gram
Karbohydrat17,4966,11gram
Kostfiber0,752,84gram
Fett0,020,08gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 5,78Kr 21,85Kroner
Hele oppskriften veier378 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(ca 2 ½ dl)

Er kirsebærene friske, dekker du dem med vann og koker dem til steinene løsner. Fjern steinene og sil av kokevannet. Hermetsike kirsebær siles. Ta vare på 4 ss av laken.

Ha bærene i en liten kjele med vann eller lake. Tilsett appelsin- og sitronsaft. La det bli gjennomvarmt.

Press sausen gjennom en sikt ned i en bolle. Bland inn sukkeret mens den ennå er varm, og rør til alt er oppløst.

Før servering varmer du sausen opp over svak varme.

Serveres til crépes, suffleer, iskrem eller sorbeter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7531)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.