Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærfløteis




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kgsøte kirsebær
2dlvann
200grsukker
3sskirsebærlikør eller -vin
3dlKremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kirsebærfløteis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier175,49359,75Kcal
Protein0,791,62gram
Karbohydrat21,3843,83gram
Kostfiber0,450,92gram
Fett9,1818,82gram
Mettet fett6,0412,38gram
Alkohol0,47 %
Salt0,010,03gram
Pris på oppskriftenKr 6,11Kr 12,53Kroner
Hele oppskriften veier1 230 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Stein ut kirsebærene. Kok vann og sukker i 5 min. Ha bærene i og la dem koke med i 3-4 min. La dem kjøle i laken. Ha det hele i blender. Bland kirsebærlikør i. Pisk fløten til skum og vend puréen oppi. Frys blandingen 3-4 timer. Anrett som kuler eller skiver i porsjonsglass og pynt med friske kirsebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26180)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frossen yoghurt med kirsebær.Frossen yoghurt med kirsebær.
Denne retten har 102,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.