Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærkake 3




Baketid:
Ca. 1 time og 10 min. ved 175°.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grsøte kirsebær
250grbløtt smør
500grsukker
4stkegg
450grhvetemel (ca. 7 1/2 dl)
50grkakao (ca. 1 dl)
4tsbakepulver
4tsvaniljesukker
1,5dlyoghurt naturell eller yoghurt med kirsebær
0,25litermelk
2sspotetmel

Pynt:

Melis.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærkake 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier277,936 467,88323,39Kcal
Protein4,73110,075,50gram
Karbohydrat39,56920,6246,03gram
Kostfiber1,3832,111,61gram
Fett10,89253,4312,67gram
Mettet fett6,52151,737,59gram
Salt0,399,190,46gram
Pris på oppskriftenKr 3,79Kr 88,20Kr 4,41.-
Hele oppskriften veier2 327 totalt2 327 pr porsj116 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Skyll kirsebærene og fjern stein og eventuelle stilker. Pisk smør og sukker sammen, til det smuldrer. Pisk eggene i ét av gangen. Pisk blandingen, til den blir lett og luftig.
Bland mel, kakao, bakepulver og vaniljesukker. Vend det (drysset gjennom en dørslag) i smørblandingen, skiftevis med yoghurt og melk. Bland de utsteinede kirsebær med potetmel og vend dem forsiktig i deigen. Kle en langpanne (ca. 6 x 22 x 30 cm) med bakepapir og fordel deigen oppi. Bak kirsebærkaken midt i ovnen.
Løft forsiktig kaken ut av langpannen ved hjelp av bakepapiret. La kaken kjøle av på en bakerist.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26255)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.