Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærlagkake fra Holland




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
450grbutterdeig
1dashsmør/margarin til platen

Fyll:

2ssripsgele
2ssripsgele
1dlmelis
2tsfriskpresset sitronsaft
2,5dlkremfløte
1dlyoughurt naturel
680grhermetisk kirsebær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærlagkake fra Holland med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier274,504 504,82375,40Kcal
Protein2,0733,972,83gram
Karbohydrat33,68552,7246,06gram
Kostfiber0,508,210,68gram
Fett14,50237,9619,83gram
Mettet fett5,4389,117,43gram
Salt0,426,910,58gram
Pris på oppskriftenKr 6,93Kr 113,73Kr 9,48.-
Hele oppskriften veier1 641 totalt1 641 pr porsj137 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Varm ovnen opp til 225°.
Smør 3 stykker bakepapir med fettstoff og spray dem med vann. Tin opp deigen og rull den ut på et lett melet bord. Skjær 3 runde bunner ut (ca. 20 cm.). Plasser butterdeigsbunnene på bakepapieret og bak hver bunn ca. 10 min til de er sprø og gyldne. La bunnene bli helt kalde.

Rør ripsgeleen bløt og smør den på en av bunnene. Legg den i fryseren 10 min.
Bland melisen med sitronsaft og hell glasuren i midten, ovenpå geleen og fordel den hurtig. Skjær den glasserede bunn i lagkakestykker og la dem stivne i ca. 30 min.

Pisk fløten til skum. Hell halvdelen av det i en sprøytepose. Legg den i kjøleskapet.

Vend youghurten i resten av kremen. Fordel blandingen på 2 av bunnene. La kirsebærene dryppe av og legg 12 til side til garneringen. Fordel resten av bærene ovenpå yourghurtfløten. Legg de to bunner sammen. Legg den avkjølte bunn øverst. Sprøyt krem på. Garner med kirsebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26332)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Cherry Christmas.Cherry Christmas.
Denne retten har 305,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærblomstens løfter.Kirsebærblomstens løfter.
Denne retten har 259,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.