Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærlangpannekake med romglasur




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkEgg
180grsukker
250grSmør
4dlHelmelk
200grkirsebær uten stener, søte
150grRen rå marsipan
300grHvetemel
3tsbakepulver

Glasur:

150grMelis
Romessens*
Vann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærlangpannekake med romglasur med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier313,925 502,64458,55Kcal
Protein4,5780,116,68gram
Karbohydrat37,99665,9255,49gram
Kostfiber1,0117,701,48gram
Fett15,74275,9022,99gram
Mettet fett8,50148,9912,42gram
Salt0,437,600,63gram
Pris på oppskriftenKr 3,36Kr 58,90Kr 4,91.-
Hele oppskriften veier1 753 totalt1 753 pr porsj146 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 porsjoner

Pisk egg og sukker til lett eggemasse. Rør smeltet smør i under pisking så melk, hakkede kirsebær og revet marsipan. Bland bakepulver i melet og rør det i, litt etter litt.
Fordel deigen i en smurt langpanne 23x33 cm. og sett dem i 200 grader C varm ovn i 25–30 minutter.
Rør glasuren sammen og legg den på den lune kake, pyntes med friske bær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26177)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.