Kirsebærlikør


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grkirsebær
300grsukker
0,5liter45 % sprit
Ca 9stknellik
1stkkanelstang


Fremgangsmåte:

Likøren kan godt lages av fryste bær. Fjern stilkene og ta steinene ut av minst halvparten av bærene. Beholder du alle steinene i, får likøren en for sterk smak av stein.

Legg bær og sukker lagvis på glass og hell spriten over. Tilsett nellik og kanelstang. La det stå i romtemperatur minst 6 uker.

Sil bærene fra og fyll likøren på en karaffel.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 4500)
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 202,57 Kcal
Protein 0,31 g
Fett 0,03 g
Karbo 27,36 g
Pris 18,05.- kr



Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!