Kirsebærlikør

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500grkirsebær
300grsukker
0,5liter45 % sprit
Ca 9stknellik
1stkkanelstang

Fremgangsmåte:

Likøren kan godt lages av fryste bær. Fjern stilkene og ta steinene ut av minst halvparten av bærene. Beholder du alle steinene i, får likøren en for sterk smak av stein.

Legg bær og sukker lagvis på glass og hell spriten over. Tilsett nellik og kanelstang. La det stå i romtemperatur minst 6 uker.

Sil bærene fra og fyll likøren på en karaffel.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 203,46 Kcal
Protein 0,31 g
Fett 0,04 g
Karbo 27,35 g
Pris 18,08.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 28882 lesere totalt.
Oppskriften har fått 5,1 poeng totalt (av max 6) fra 7 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 4500)

Ekstra info

Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!