Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærlikør 2




Ingredienser

kirsebær
sukker
45% sprit


Annonse


Fremgangsmåte:

Skyll bærene og la dem renne godt av. Fyll en flaske med vid hals eller et litersglass halvfullt med kirsebær. Fyll videre på med sukker til flasken eller glasset er nesten fullt. La det være igjen 3-4 cm fra kanten. Hell på sprit til det står over sukkeret. Sett på tett lokk. Snu og rist på flasken eller glasset slik at alt blir godt blandet og sukkeret begynner å løse seg opp.

La blandingen stå i romtemperatur til ut i desember. Snu på glasset eller flasken 1-2 ganger om dagen.

Sil likøren og fyll den på flasker. Server bærene som dessert med krem, eller bruk dem som pynt på iskrem eller fromasj.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9446)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.