Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærpai 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grutstenede kirsebær
400grsukker
1dlkremfløte
1ssmaisstivelse
2stkeggeplommer
50grsukker
evt. litt fruktbrennevin
3blad(er)gelatin
4plate(r)butterdeig


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærpai 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier279,923 972,06496,51Kcal
Protein1,8626,393,30gram
Karbohydrat45,50645,6580,71gram
Kostfiber0,608,511,06gram
Fett9,92140,7617,60gram
Mettet fett2,9241,435,18gram
Salt0,334,740,59gram
Pris på oppskriftenKr 5,66Kr 80,32Kr 10,04.-
Hele oppskriften veier1 419 totalt1 419 pr porsj177 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Ha sukker og kirsebær i en gryte og varm langsomt opp. Når det koker, skrus varmen av. Ha fløte, maisstivelse, eggeplommer og sukker i en gryte og pisk den sammen under oppvarming til en tykk krem. Ta av varmen og smak til med brennevin. Sil kirsebærene og ta av 4 dl. lake.

Kok de 4 dl. lake inn til 2 dl., bløt gelatin i kaldt vann og smelt i den varme lake (må ikke koke). Rull butterdeigen ut til 2 sirkler. For en paiform med den ene, ha kremen på og legg bærene på kremen. La den gelerede saft stivne en anelse, og hell den så forsiktig på.

Legg lokk på, hvor det er skåret små mønstre eller huller, så dampen kan slippe ut. Bakes ved 180° i 30-40 min., til den er gjennombakt. Avkjøles og drysses med melis. Spises med krem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26264)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 289,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.