Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk



Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk oppskrift.
Fotograf: Melk.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paideig:

125grsmør
250grhvetemel
30grsukker
2stkeggeplommer
Ca 2,5sskaldt vann

Fyll:

350grkirsebær uten sten
1dlsukker
1sspotetmel
3dlcrème fraîche
3stkeggeplommer
3tsvaniljesukker

Marengs:

2stkeggehviter
1,25dlsukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier289,074 170,56521,32Kcal
Protein4,1459,737,47gram
Karbohydrat31,76458,2257,28gram
Kostfiber0,8712,551,57gram
Fett15,97230,4128,80gram
Mettet fett9,44136,2017,02gram
Salt0,162,310,29gram
Pris på oppskriftenKr 5,00Kr 72,14Kr 9,02.-
Hele oppskriften veier1 443 totalt1 443 pr porsj180 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smuldre smør og mel med sukker. Bland i eggeplommer og vann. Bruk gjerne en matprosessor. Når deigen er ”samlet”, legges den kjølig ca. 30 minutter, før den trykkes ut i en stor paiform, ca. 26-28 cm i diameter. Stek bunnen ved 200 °C ca. 10 minutter til den er gyllen.

Legg kirsebærene i paibunnen og dryss på sukker og potetmel. Bland crème fraîche og eggeplommer og smak til med vaniljesukker. Hell blandingen over kirsebærene.
Stivpisk eggehvitene og dryss på sukkeret. Pisk videre til marengsen er stiv og blank. Hell dette i en sprøytepose og sprøyt ut et gitter over kaken. Stek kaken ved 170 °C ca. 3/4 time til marengsen er gyllen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 22370)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 289,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.