Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærpudding




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grkirsebær
100grhvetemel
3stkegg
2stkeggeplommer
2,5dlmelk
60grsmør
75grsukker
0,5dlkirsebærvin
1knivsoddsalt
1dashsmør til formen


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærpudding med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier156,211 948,95324,83Kcal
Protein4,0049,918,32gram
Karbohydrat16,73208,7334,79gram
Kostfiber0,718,861,48gram
Fett7,5594,2015,70gram
Alkohol0,56 %6,991,16gram
Mettet fett4,0550,538,42gram
Salt0,172,110,35gram
Pris på oppskriftenKr 5,68Kr 70,87Kr 11,81.-
Hele oppskriften veier1 248 totalt1 248 pr porsj208 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Smelt 60 g smør. Bland mel, sukker og salt i en bolle og lag en grop. Visp eggene til eggedosis og ha den i gropen. Arbeid inn mel- og sukkerblandingen litt etter litt til du har en tykk deig. Tilsett melken litt om gangen mens du rører. Deretter tilsettes smeltet, avkjølt smør, samt kirsebærvinen.

Smør en paiform. Kjevle ut deigen i ca 1 cm tykkelse og legg den i formen. Pass på at den går godt oppover kantene. La paiskallet steke på 180 C i 5 min. Ta så formen ut av ovnen og legg kirsebærene på den forstekte deigen. Dekk med resten av deigen og stek videre i 25-30 min. Prøv med en kakepinne om kaken er ferdig stekt. Server den kald direkte fra formen, eller eventuelt varm eller lunken med is, vispet krem eller crème fraîche til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13148)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 289,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.