Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærraclette




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlsyltede kirsebær, stenfrie
1dlmandelflak
Ca 3,5sskirsebærlikør (kan sløyfes)
4tykk(e) skive(r)ost, gjerne Port Salut


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kirsebærraclette med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier295,93231,94Kcal
Protein10,988,61gram
Karbohydrat19,1615,02gram
Kostfiber2,301,80gram
Fett17,3113,57gram
Mettet fett4,913,85gram
Alkohol2,14 %
Salt0,390,31gram
Pris på oppskriftenKr 14,52Kr 11,38Kroner
Hele oppskriften veier314 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fordel kirsebær og mandelflak i raclettepannene, drypp eventuelt kirsebærlikør over. Legg en osteskive på toppen og gratiner til osten er smeltet.
Spis små tørre kjeks til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 16093)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.