Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærsaus 3




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grsyltet kirsebær (vekt uten saft)
1litersøtet kirsebærsaft
0,5litervann
2skive(r)sitron
1bit(er)hel kanel
50grpotetmel eller maizena maisstivelse


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kirsebærsaus 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier62,29129,00Kcal
Protein0,370,77gram
Karbohydrat15,0231,11gram
Kostfiber0,230,48gram
Fett0,030,06gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 2,25Kr 4,66Kroner
Hele oppskriften veier2 071 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Saften siktes fra kirsebærene, og det spes til med søtet kirsebærsaft opp til en liter saft. Saft, vann sitronskiver og hel kanel blandes og kokes igjennom og deretter jevnes sausen med potetmel rørt opp i litt saft.
Kan evt. smakes til med kirsebærlikør eller rom, må ikke koke deretter.
Sausen siktes over de syltet kirsebær og serveres lunken til riskrem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26358)
Kategori: Saus
Land: Danmark

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.