Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærsorbet av hele bær




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grfrosne sure kirsebær (evt. 1 glass syltet kirsebær)
0,5dlportvin
Ca 6ssFlytende honning


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kirsebærsorbet av hele bær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100,71170,20Kcal
Protein0,580,98gram
Karbohydrat22,1837,48gram
Kostfiber0,811,37gram
Fett0,000,00gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol1,15 %
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 9,86Kr 16,66Kroner
Hele oppskriften veier676 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Blend de frosne bær med portvin og smak til med honning, fryses under omrøring.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26259)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frossen yoghurt med kirsebær.Frossen yoghurt med kirsebær.
Denne retten har 102,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.