Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærsuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kgkirsebær
1litervann
1dlsukker
2sspotetmel
1dlvann


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kirsebærsuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier36,16154,31Kcal
Protein0,220,94gram
Karbohydrat8,6536,91gram
Kostfiber0,341,45gram
Fett0,000,00gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 2,51Kr 10,71Kroner
Hele oppskriften veier1 707 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern kirsebærsteinene og kok opp bær, vann og sukker. Bærene skal bli møre. Potetmelet som er rørt ut i kaldt vann, tilsettes. Gi suppen et oppkok. Ta kjelen av platen.

Kirsebærsuppen serveres varm, lunken eller kald. En kremklatt eller litt iskrem på toppen er ekstra godt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 2118968429)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.