Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærsuppe 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grstenfri kirsebær, grovhakket
5dlvann, kylling- eller grønnsakkraft
2sshonning eller sukker
0,5stkkanelstang eller 1/2 ts malt kanel
2tsmaizena
2sssitronsaft
1stksitroner, skallet
4ssyoghurt, naturell


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kirsebærsuppe 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier37,44109,32Kcal
Protein0,621,81gram
Karbohydrat7,8022,78gram
Kostfiber0,892,60gram
Fett0,220,64gram
Mettet fett0,140,41gram
Salt0,010,02gram
Pris på oppskriftenKr 4,25Kr 12,41Kroner
Hele oppskriften veier1 168 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha kirsebærene i en stor rustfri kjele. Tilsett kraft, honning og kanel. La det få et oppkok, slå deretter ned varmen og la det småkoke i 15 minutter, eller til kirsebærene er møre.

Rør maisennamel ut i sitronsaft og hell det i suppen under omrøring. La det småkoke noen minutter inntil suppen tykner. Ha i sitronskall og ta kjelen av varmen. La den stå og avkjøles i 1 time. Fordel suppen i 4 tallerkener og legg en skje yoghurt oppå hver porsjon. Pynt eventuelt med sitronskallstrimler før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7200)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.