Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kirsebærterte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grsmør eller margarin
2dlsukker
3dlhvetemel
0,5tsbakepulver
2sskakao

Fyll:

3dlkremfløte
Ca 1,5dlkirsebærsyltetøy

Pynt:

0,75plate(r)kokesjokolade
1sskokosfett
1dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærterte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier413,985 154,05644,26Kcal
Protein3,4442,835,35gram
Karbohydrat36,53454,8056,85gram
Kostfiber1,5018,682,33gram
Fett27,90347,3643,42gram
Mettet fett18,57231,2028,90gram
Salt0,232,850,36gram
Pris på oppskriftenKr 5,77Kr 71,84Kr 8,98.-
Hele oppskriften veier1 245 totalt1 245 pr porsj156 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smør og sukker røres hvitt og porøst. Tilsett mel, bakepulver og kakao og rør deigen lett sammen. Kjevle eller klapp ut tre bunner på bakepapirkledt stekeplate. Bunnen skal være ca. 15 cm i diameter. Sett bunnene med god avstand. Stekes ved 225 grader på midterste rille i ca. 8 - 10 minuter. Avkjøl bunnene på rist. Ved servering legges bunnene på hverandre med pisket syltetøy mellom lagene. Det øverste laget pensles med sjokolade smeltet i kokosfett. Pynt med kremklatter og sett kaken kaldt til den skal serveres.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 100008)
Tilberedningstid: 40 min
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 289,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.