Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kjøtt farse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgoksekjøtt
250grnyretalg
4tssalt
1sspotetmel
Ca 1,5dlfløtemelk
0,5tsmuskatnøtt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kjøtt farse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier276,24662,63Kcal
Protein16,2538,98gram
Karbohydrat0,952,28gram
Kostfiber0,040,10gram
Fett23,0455,27gram
Mettet fett11,9428,64gram
Salt2,014,83gram
Pris på oppskriftenKr 11,69Kr 28,04Kroner
Hele oppskriften veier1 439 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjøttet males i kvern med potetmel og salt til det er seigt. Spes så med den kalde fløtemelken til den er passe løs. Tilsett muskat og den finmalte nyretalgen.
Det kan og brukes poteter i farsen,
Brukes i mange retter som for eksempel frikasse, supper, form til ovn osv.

Lag små boller for eksempel med en skje. Bollene kokes i kraft.

Dette er en gammel norsk oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967189)
Kategori: Tilbehør
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.