Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kjøttdeigpai 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner


Paideig:
4,5dlhvetemel
200grsmør eller margarin
3ssvann

Fyll:

400grkjøttdeig
1dashsmør eller margarin
1stkløk
100grferske sjampinjonger eller 1 boks, 200 g
1stkgrønn paprika
1boks(er)hele tomater, 400 g
1tssalt
1tspepper
sammenvispet egg til pensling


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kjøttdeigpai 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier213,023 350,38558,40Kcal
Protein6,80106,9517,83gram
Karbohydrat12,96203,8333,97gram
Kostfiber1,1117,462,91gram
Fett14,64230,2638,38gram
Mettet fett8,52134,0022,33gram
Salt0,8813,822,30gram
Pris på oppskriftenKr 4,24Kr 66,69Kr 11,11.-
Hele oppskriften veier1 573 totalt1 573 pr porsj262 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Hakk sammen mel og smør på bakebordet med en kniv. Tilsett vannet. Arbeid deigen raskt sammen og legg den i kjøleskapet ca. 30 minutter.

Brun kjøttdeigen i små porsjoner og rør med en gaffel slik at den blir smuldrete. Skrell og hakk løken. Rens soppen og del den i biter. Ta ut kjernen av paprikaen og skjær den i tynne strimler. Tilsett løken i pannen og stek sammen med kjøttdeigen. Tilsett sopp, paprika og tomater med kraften. Salt og pepper tilsettes. Smak til å la gryten koke ca 15 minutter.

Kjevle ut 3/4 av deigen og kle en paiform, 24 cm i diameter. Stek paideigen ca 15 minutter ved 250 C.

Legg i fyllet. Kjevle ut resten av deigen og skjær ut remser som legges som et gitter oppå. Pensle med sammenvispet egg. Stek videre til paien har fin farge ca 20 minutter.

Serveres med salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12486)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri pai med indisk vri.Glutenfri pai med indisk vri.
Denne retten har 204,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøttdeigpai.Kjøttdeigpai.
Denne retten har 197,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med kjøttdeig og stjerneløk.Pai med kjøttdeig og stjerneløk.
Denne retten har 169,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oreganokrydret kjøttdeigpai.Oreganokrydret kjøttdeigpai.
Denne retten har 200,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.