Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kjøttfarse - grunnoppskrift




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grkjøttdeig
1,5tssalt
1,5krmsvart eller hvit pepper
2sspotetmel
Ca 3,5dlmelk eller vann
1stkegg (kan sløyfes)
1ssløk, reven


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kjøttfarse - grunnoppskrift med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138,96329,68Kcal
Protein11,1626,48gram
Karbohydrat3,658,66gram
Kostfiber0,080,19gram
Fett8,8420,97gram
Mettet fett3,929,30gram
Salt1,663,94gram
Pris på oppskriftenKr 5,68Kr 13,48Kroner
Hele oppskriften veier949 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør kjøttdeigen seig med saltet. Tilsett pepper og potetmel og rør så det blandes godt inn i deigen. Spe med væsken litt etter litt. Rør eventuelt inn egget til slutt sammen med løken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10215)
Oppskriften er enkel å tilberede
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.