Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kjøttkaker av sel




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 600grkobbe/nisekjøtt
Ca 2tssalt
0,5tspepper
Ca 2,5ssløk
Ca 2,5dlvann

Saus:

2ssMargarin
3sshvetemel
4,5dlkraft eller vann
+ buljongekstrakt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kjøttkaker av sel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80,34284,70Kcal
Protein10,2536,32gram
Karbohydrat1,585,60gram
Kostfiber0,130,46gram
Fett3,6412,90gram
Mettet fett0,531,88gram
Salt1,555,51gram
Pris på oppskriftenKr 6,73Kr 23,85Kroner
Hele oppskriften veier1 418 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Skjær opp kjøttet og mal det på kvern 2 - 3 ganger. Mal eller hakk løken. Rør i salt og pepper og spe med vannet, litt om gangen.

2. Lag kaker med vætet skje og hånd og stek dem pent på begge sider i margarin. Ta dem opp. Kok ut pannen med litt vann eller kraft.

3. Brun margarin og mel til sausen og spe med panneutkok og kraft eller vann, halvparten om gangen. Rør godt og la sausen koke noen minutter.

4. Legg i kjøttkakene og la dem trekke i sausen ca. 10 . Minutter. Smak til med salt og om ønskes krydder.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 16056)
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.