Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kjøttpølser fra Hanna Eliassen




Ingredienser

4 porsjoner

Ca. 1/2 kg renskåret kjøtt
Ca. 1/2 ss salt
Ca. 1 ss potetmel
gr fett eller talg
dl god melk
litt pepper, ingefær og muskat


Annonse


Fremgangsmåte:

Mal kjøttet med potetmel og salt ca. 6 ganger på kjøttkverna. Ha fett i panna. Ta kjøttet over i en bolle og arbeid godt med ei treskje. Spe med en ss om gangen. Rør godt. Spe litt fortere hvis deigen er seig og fin.

Mal fettet for seg selv en gang og bland det forsiktig i. Ha i krydder og lag prøvekake. Fyll i reine, smale tarmer og kok pølser i fersk kjøttkraft eller kokende saltvann.
La dem stå i 10-20 min. etter størrelsen på tarmene.

Når de skal serveres brunes de litt i pannen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19122)
Kategori: Konservering
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.