Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kjøttpai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3plate(r)frossen butterdeig

Fyld:

0,5kghakket svinekjøtt
olje
2stkløk i terninger
2stkfintsnittede purrer
1stk litesquash i terninger
1dlvann
1tssalt
1dashpepper
2sstomatpuré
1sssherry
100grfriske bønnespirer
egg til pensling


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Kjøttpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier109,601 881,61470,40Kcal
Protein7,86134,9433,74gram
Karbohydrat8,25141,6435,41gram
Kostfiber1,1619,914,98gram
Fett4,6980,5220,13gram
Alkohol0,09 %1,550,39gram
Mettet fett0,7613,053,26gram
Salt0,6611,262,82gram
Pris på oppskriftenKr 6,38Kr 109,53Kr 27,38.-
Hele oppskriften veier1 717 totalt1 717 pr porsj429 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Butterdeigsplatene optines 1/2 til 3/4 time, og imens lages fyldet. Kjøttet brunes i oljen, løk og purrer (+ evt squash ) tilsettes og svitses med. Vann, salt, pepper og tomatpuré tilsettes, og fyllet småsimrer 5 min. Smakes til med sherry.

Et lavt ildfast fat ( f.eks et tertefat ) smøres, og fyldet helles i. Bønnespirerne legges over. Butterdeiogsplatene pensles med vann, legges over hverandre og rulles ut i en sirkel så stor, at den kan dekke fatet som lokk. Deigen hviler 5 min. på bordet, før den legges over fatet. Kanten pensles med egg for at holde deigen på plass. Deigen pensles med egg og stilles i en 200 grader varm ovn i 25-30 min.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Familien Østergaard
(Intern: 3465)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pai med juleskinke og rødkål.Pai med juleskinke og rødkål.
Denne retten har 209,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinkepai.Skinkepai.
Denne retten har 189,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mager skinkepai.Mager skinkepai.
Denne retten har 144,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Terte med strandaskinke.Terte med strandaskinke.
Denne retten har 223,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med brokkoli og skinke.Pai med brokkoli og skinke.
Denne retten har 161,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.