Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kjøttpate




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grkarbonadedeig
1boks(er)leverpostei
1stkløk
1feddhvitløk
1tssalt
2tstimian
1dlpersille, hakket
1dlrødvin
2sshvetemel
2stkegg
2dlfløte

Fyll

200grsopp, frisk med hakkede urter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-fisk
Spor-av-gluten
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kjøttpate med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier146,93199,38Kcal
Protein10,0813,68gram
Karbohydrat2,943,99gram
Kostfiber0,340,46gram
Fett9,8813,41gram
Mettet fett5,367,27gram
Alkohol0,75 %
Salt1,091,48gram
Pris på oppskriftenKr 8,02Kr 10,88Kroner
Hele oppskriften veier1 357 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 200 grader

Kjør løk og hvitløk i foodprocessor.
Tilsett alle de andre ingrediensene uten sopp og urter.
Kjør til en grov konsistens.
Dekk bunnen i en 1,5 liters form med bakepapir.
Hell i halvparten av røra, deretter fyllet og resten av røra oppå. Stek ca 1 time.
Kan serveres kald eller varm med en salat.
Skal den serveres kald må den stå en stund i kjøleskap.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1015964818)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.