Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kjøttpaté à la Lyon




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grkjøttdeig
300grkyllinglever
1stkløk
150grbacon
1,5tssalt
1tspepper
1dlpersille, hakket
1dlhvetemel
2dlfløte
2stkegg, halvpisket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kjøttpaté à la Lyon med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier201,94271,54Kcal
Protein12,9317,39gram
Karbohydrat3,925,27gram
Kostfiber0,400,54gram
Fett14,8619,98gram
Mettet fett7,069,49gram
Salt1,451,95gram
Pris på oppskriftenKr 8,70Kr 11,70Kroner
Hele oppskriften veier1 345 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk leveren. Skrell og hakk løken. Klipp bacon i strimler. Bland alle ingrediensene i en bolle. Arbeid sammen til en jevn deig. Hell røren i en smurt avlang form på ca 1 1/2 liter.

Stek i ovnen ved 200 C på nederste rille i ca 1 1/2 time.

Avkjøl pateen i formen. Sett den i kjøleskap, helst natten over. Skjær i skiver til servering. Server med cumberlandsaus, små sylteagurker og brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8183)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pate
Land: Frankrike

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.