Kjøttpostei med krydderurter


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1kgkalvekjøtt, malt
0,5kgmalt svinekjøtt
2bunt(er)persille
1bunt(er)dill
1tssalvie, knust
1,5tssalt
0,5tspepper
1stkegg
2sskonjakk
1skive(r)spekk


Fremgangsmåte:

Rør sammen malt kalve- og svinekjøtt, hakket persille, dill, støtt salvie, salt og pepper.

Arbeid egget inn i farsen sammen med konjakk.

Kle en ildfast form med tynne spekkskiver. Fyll kjøttfarsen i formen. Dekk med aluminiumsfolie.

Stek posteien ved nederste ribbe i vannbad ved 175 C til den er fast og gjennomstekt, ca 1 time. Steketiden avhenger av formen på det ildfaste fatet.

Server posteien godt avkjølt med brød og eventuelt en salat.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8233)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 136,55 Kcal
Protein 18,44 g
Fett 6,41 g
Karbo 0,34 g
Pris 16,9.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!