Gå til forsiden av matoppskrift.no



Kjøttpostei med krydderurter


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1kgkalvekjøtt, malt
0,5kgmalt svinekjøtt
2bunt(er)persille
1bunt(er)dill
1tssalvie, knust
1,5tssalt
0,5tspepper
1stkegg
2sskonjakk
1skive(r)spekk


Fremgangsmåte:

Rør sammen malt kalve- og svinekjøtt, hakket persille, dill, støtt salvie, salt og pepper.

Arbeid egget inn i farsen sammen med konjakk.

Kle en ildfast form med tynne spekkskiver. Fyll kjøttfarsen i formen. Dekk med aluminiumsfolie.

Stek posteien ved nederste ribbe i vannbad ved 175 C til den er fast og gjennomstekt, ca 1 time. Steketiden avhenger av formen på det ildfaste fatet.

Server posteien godt avkjølt med brød og eventuelt en salat.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8233)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 136,55 Kcal Forklaring?
Protein 18,44 g
Fett 6,41 g
Karbo 0,34 g
Pris 16,9.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!