Gå til forsiden av matoppskrift.no

Kjøttpostei med krydderurter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgkalvekjøtt, malt
0,5kgmalt svinekjøtt
2bunt(er)persille
1bunt(er)dill
1tssalvie, knust
1,5tssalt
0,5tspepper
1stkegg
2sskonjakk
1skive(r)spekk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kjøttpostei med krydderurter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136,44400,26Kcal
Protein18,4654,15gram
Karbohydrat0,341,00gram
Kostfiber0,330,97gram
Fett6,4218,83gram
Mettet fett1,063,11gram
Alkohol0,40 %
Salt0,681,99gram
Pris på oppskriftenKr 16,87Kr 49,49Kroner
Hele oppskriften veier1 760 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør sammen malt kalve- og svinekjøtt, hakket persille, dill, støtt salvie, salt og pepper.

Arbeid egget inn i farsen sammen med konjakk.

Kle en ildfast form med tynne spekkskiver. Fyll kjøttfarsen i formen. Dekk med aluminiumsfolie.

Stek posteien ved nederste ribbe i vannbad ved 175 C til den er fast og gjennomstekt, ca 1 time. Steketiden avhenger av formen på det ildfaste fatet.

Server posteien godt avkjølt med brød og eventuelt en salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8233)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.