Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kjøttsalat med makaroni




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grroastbiff, helst av kalv
2blad(er)salvie
3ssolivenolje
1stkløk
1dlhvitvin
1kvist(er)rosmarin
500grmakaroni
1dashsalt
1dashpepper

Saus:

200grtunfisk i olje
1stksitron, saften
2stk filetansjosfileter
2sskapers
2ssstekesjy fra kjøttet
2dlmajones


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kjøttsalat med makaroni med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier253,95826,48Kcal
Protein14,0945,86gram
Karbohydrat18,7260,92gram
Kostfiber1,324,30gram
Fett12,9642,18gram
Mettet fett1,474,78gram
Alkohol0,49 %
Salt0,662,14gram
Pris på oppskriftenKr 12,10Kr 39,38Kroner
Hele oppskriften veier1 953 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Surr kjøttet med bomullshyssing til en jevn form. Stikk salviebladene inn under surringen, og brun kjøttet i oljen. Dryss på salt og pepper, og ta det opp.

Hakk løken, og brun den. Legg kjøttet tilbake i gryten, hell på vin, tilsett rosmarin, og la kjøttet surre under lokk i 20-30 minutter, avhengig av tykkelsen. Ta kjøttet opp, og avkjøl det. Sil sjyen.

Kok makaronien etter anvisning på pakken, sil kokevannet fra, og spyl makaronien i kaldt vann.

Bland tunfisk, ansjos og sitronsaft med halvparten av kapersen. Rør inn stekesjy og majones.

Skjær kjøttet i tynne skiver, og bland det med makaronien og resten av kapersen. Drypp litt av sausen over, og server resten ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6698)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.