Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kjellands sursild




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stk filetkryddersild
melk eller vann
3stk storløk
3dlvann
0,75dleddik 7 %
1,5dlsukker
1tsallehånde
1tshel pepper
3stklaurbærblad
0,5dlakevitt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kjellands sursild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier115,98544,73Kcal
Protein5,8027,24gram
Karbohydrat8,3339,12gram
Kostfiber0,552,58gram
Fett5,8027,24gram
Mettet fett1,105,17gram
Alkohol0,88 %
Salt1,155,41gram
Pris på oppskriftenKr 8,54Kr 40,11Kroner
Hele oppskriften veier1 879 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sildefiletene legges i melk eller vann til de er mindre salte, opptil 8 timer.

Løken renses og kuttes i tynne skiver. Vann og eddik kokes opp sammen med sukker, allehånde, pepper og laurbærblad. Avkjøles.

Skjær sildefiletene i 12 mm biter. Legg sild og løk lagvis i et glass og fyll opp med den kalde laken.

Sursilda bør lagres kaldt i ett døgn før bruk. Hell akevitt over sursilda like før servering. Server gjerne med rugbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Det norske kjøkken
(Intern: 11389)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tomatsild 4.Tomatsild 4.
Denne retten har 170,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.