Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Kjetils beste bacalao

Oppskriften tar ca 40 min å lage 40 min     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,2 poeng. 4,2 poeng (av max 6) i snitt fra 21 lesere
Oppskriften har hatt 57011 lesere! 57011 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Kjetils beste bacalao har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 103,37 Kcal ......Protein: 10,69 gram ......Fett: 3,03 gram ......Mettet fett: 0,38 gram
Karbohydrater: 7,71 gram ......Kostfiber: 1,25 gram .....Natrium: 1787,74 mg .......Pris: 5,44 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
700grutvannet og renset klippfiskfilét
8stkmiddelstore poteter i skiver
3stkløk i tynne skiver
0,75dlolivenolje
1sstomatpuré
1boks(er)grovhakkede hermetiske tomater
0,5tspepper

Dersom du vil ha mere smak:

4stkhvitløkbåter, finhakkes
1stkpaprika i strimler
0,5stkchili, finhakket eller
0,25tschilipulver
50grfylte grønne oliven
eller sorte oliven uten sten
4ssfinhakket frisk persille
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
Fotograf: Norges sjømatråd
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Kjetils beste bacalao.

Fremgangsmåte:

Varm olivenoljen i en gryte og rør inn tomatpureen. Tilsett de hermetiske tomatene.

Legg så klippfisk, løk og poteter lagvis i sausen. Legg hvitløk og chili innimellom om du ønsker.

Kok opp og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til potetene er kokt.

Litt frisk persille og sorte oliven på toppen ved servering.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 103,37724,8036,2 %
Fett: 3,0321,25 gr30,4 %Fett26,38 %
Protein: 10,6974,95 gr149,9 %Protein41,36 %
Karbo: 7,7154,06 gr18,0 %Karbo29,83 %
Fiber: 1,258,76 gr29,2 %Fiber2,41 %
Mettet fett: 0,382,66 gr13,3 %
Salt: 4,4731,34 gr626,8 %
Hele oppskriften veier 2804,675 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,44 .-
Pris 4 porsjonerKr. 152,57 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 38,14.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Bacalaogryte 2 hos oss.Les mer om Spansk klippfisk gryte, fra Baskerland hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1017



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen