Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kjetils beste bacalao

Oppskriften tar ca 40 min å lage 40 min     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,2 poeng. 4,2 poeng (av max 6) i snitt fra 21 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 5,44 Kcal: 103,37 Fett: 3,03 gr Protein: 10,69 gr Karbo: 7,71 gr
Mettet fett: 0,38 gr Kostfiber: 1,25 gr Salt av natrium: 4,47 gr
Oppskriften har hatt 55680 lesere! 55680 lesere

Ingredienser

Porsjoner
700grutvannet og renset klippfiskfilét
8stkmiddelstore poteter i skiver
3stkløk i tynne skiver
0,75dlolivenolje
1sstomatpuré
1boks(er)grovhakkede hermetiske tomater
0,5tspepper

Dersom du vil ha mere smak:

4stkhvitløkbåter, finhakkes
1stkpaprika i strimler
0,5stkchili, finhakket eller
0,25tschilipulver
50grfylte grønne oliven
eller sorte oliven uten sten
4ssfinhakket frisk persille
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater29,83 prosent
Protein41,36 prosent
Fett26,38 prosent
Kostfiber2,41 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 152,57

Pris pr porsjon

Kr 38,14
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Norges sjømatråd
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse




Kjetils beste bacalao.

Fremgangsmåte:

Varm olivenoljen i en gryte og rør inn tomatpureen. Tilsett de hermetiske tomatene.

Legg så klippfisk, løk og poteter lagvis i sausen. Legg hvitløk og chili innimellom om du ønsker.

Kok opp og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til potetene er kokt.

Litt frisk persille og sorte oliven på toppen ved servering.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Bacalao fra Norge hos oss.Les mer om Bacalao a la Vizcaina hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1017



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen