Kjetils beste bacalao.

Kjetils beste bacalao

Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Oppskriften har fått 4,1 poeng (av max 6) fra 22 lesere
Oppskriften har hatt 58279 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6






NB! Oppskriften Kjetils beste bacalao har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 103,37 Kcal
Protein 10,69 g
Fett 3,03 g
Karbo 7,71 g
Pris 5,59.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
700grutvannet og renset klippfiskfilét
8stkmiddelstore poteter i skiver
3stkløk i tynne skiver
0,75dlolivenolje
1sstomatpuré
1boks(er)grovhakkede hermetiske tomater
0,5tspepper

Dersom du vil ha mere smak:

4stkhvitløkbåter, finhakkes
1stkpaprika i strimler
0,5stkchili, finhakket eller
0,25tschilipulver
50grfylte grønne oliven
eller sorte oliven uten sten
4ssfinhakket frisk persille

Fremgangsmåte:

Varm olivenoljen i en gryte og rør inn tomatpureen. Tilsett de hermetiske tomatene.

Legg så klippfisk, løk og poteter lagvis i sausen. Legg hvitløk og chili innimellom om du ønsker.

Kok opp og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til potetene er kokt.

Litt frisk persille og sorte oliven på toppen ved servering.

Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
Fotograf: Norges sjømatråd
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1017)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!