Gå til forsiden av matoppskrift.no



Kjetils beste bacalao

Bilde av Kjetils beste bacalao.
Fotograf: Norges sjømatråd
Oppskriften på Kjetils beste bacalao har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
700grutvannet og renset klippfiskfilét
8stkmiddelstore poteter i skiver
3stkløk i tynne skiver
0,75dlolivenolje
1sstomatpuré
1boks(er)grovhakkede hermetiske tomater
0,5tspepper

Dersom du vil ha mere smak:

4stkhvitløkbåter, finhakkes
1stkpaprika i strimler
0,5stkchili, finhakket eller
0,25tschilipulver
50grfylte grønne oliven
eller sorte oliven uten sten
4ssfinhakket frisk persille


Fremgangsmåte:

Varm olivenoljen i en gryte og rør inn tomatpureen. Tilsett de hermetiske tomatene.

Legg så klippfisk, løk og poteter lagvis i sausen. Legg hvitløk og chili innimellom om du ønsker.

Kok opp og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til potetene er kokt.

Litt frisk persille og sorte oliven på toppen ved servering.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1017)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 106,06 Kcal Forklaring?
Protein 10,75 g
Fett 3,34 g
Karbo 7,62 g
Pris 6,33.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!