Aktuelt akkurat nå!
Sommermat...Turmat...Smoothies...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Kjetils beste bacalao

Bilde av Kjetils beste bacalao.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
700grutvannet og renset klippfiskfilét
8stkmiddelstore poteter i skiver
3stkløk i tynne skiver
0,75dlolivenolje
1sstomatpuré
1boks(er)grovhakkede hermetiske tomater
0,5tspepper

Dersom du vil ha mere smak:

4stkhvitløkbåter, finhakkes
1stkpaprika i strimler
0,5stkchili, finhakket eller
0,25tschilipulver
50grfylte grønne oliven
eller sorte oliven uten sten
4ssfinhakket frisk persille

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 106,42 Kcal
Protein 10,75 g
Fett 3,34 g
Karbo 7,71 g
Pris 6,33.- kr

Fremgangsmåten:

Varm olivenoljen i en gryte og rør inn tomatpureen. Tilsett de hermetiske tomatene.

Legg så klippfisk, løk og poteter lagvis i sausen. Legg hvitløk og chili innimellom om du ønsker.

Kok opp og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til potetene er kokt.

Litt frisk persille og sorte oliven på toppen ved servering.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er enkel å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
Oppskriften har hatt 59319 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,1 poeng totalt (av max 6) fra 22 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 1017)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!