Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kling til lefser




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grsmør
6dlrømme
650grsukker
vaniljesukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kling til lefser med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier478,048 222,29Kcal
Protein0,8714,96gram
Karbohydrat38,90669,08gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett35,44609,57gram
Mettet fett22,70390,44gram
Salt0,406,83gram
Pris på oppskriftenKr 4,62Kr 79,46Kroner
Hele oppskriften veier1 720 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Til lefser finnes det like mange typer kling som det finnes lefser. Veldig mange bruker kanel og sukker strødd på før lefsene rulles eller brettes. Noen bruker sukker og rømme og atter andre lager egen kling. Her er et eksempel på det:

Alle ingrediensene skal ha romtemperatur før de røres sammen. Det kan lønne seg å bruke en mikser når alt skal blandes for at det skal sitte godt sammen. La det gå noen minutter i mikseren slik at det blir tykt og luftig. Det må ikke gå seg varmt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13675)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.